boukje@eigenwijzeborduurpatronen.nl

Welkom in de wondere wereld van  'Eigen Wijze' en 'eigentijdse' borduurpatronen!
 

Over mij:

 

Mijn naam is Boukje Bunders en ik ben geboren te Amsterdam in het jaar 1968. Rond mijn tiende levensjaar maakte ik mijn eerste borduurwerk. Het was een cadeau voor mijn oma's verjaardag en ik borduurde het silhouet van een roos. De eenvoud van de kruissteek en de schoonheid van de materialen hadden mij al snel in haar greep. Het borduren heeft mij nooit meer losgelaten.

Daarnaast, en minstens zo belangrijk, ben ik iemand die zoekt en streeft naar innerlijke rust, balans en heelheid van lichaam en geest. Zo zijn naast het borduren, mandala's tekenen en yoga belangrijke middelen voor mij om het leven zin en vorm te geven.

Op de helende werking van vorm en kleur ga ik in op de volgende pagina.

Deze borduurpatronenwinkel is ontstaan vanuit de al jaren terugkomende vraag van mensen waar ik mijn patronen toch vandaan haal. Tsja...zeg ik dan altijd, ik doe maar wat...

Ik heb menigeen proberen te inspireren om ook zo vrij uit de losse pols aan de gang te gaan maar er waren er weinig die het vertrouwen in zichzelf vonden dat ook werkelijk te doen.

Zo heb ik besloten om patronen te gaan ontwerpen, opdat meer mensen het borduurplezier op een 'eigenwijze' manier kunnen gaan ervaren.

 

Ik woon momenteel in Zwolle. Ik heb de tijd en de rust om de patronen te maken en al doende blijkt dat dit voor mij ook weer een nieuwe inspirerende stap is.

Naast deze website en winkel, hoop ik op een levendige uitwisseling van ervaringen en inspiratie op de

"Eigenwijze Borduurgroep"

op Facebook. Stiekem droom ik ervan om in de toekomst weekenden of weken te kunnen organiseren waar vrij borduren vanuit je eigen inspiratie, yoga, meditatie  en het delen van ervaringen centraal staan.

Voor nu ga ik nog een poosje heel hard aan het werk om nog veel meer patronen te maken en te leren hoe ik jullie zo goed mogelijk van dienst kan zijn bij jullie borduur aspiraties.

 

Liefs Boukje.