boukje@eigenwijzeborduurpatronen.nl

Welkom in de wondere wereld van  'Eigen Wijze' en 'eigentijdse' borduurpatronen!
 

Over de patronen:

Voordat je aan een borduurwerk begint is het handig om te bepalen wat je precies wilt gaan maken.

Ikzelf ben een liefhebster van borduurwerken die in de praktijk worden gebruikt, als tas, kussen, etui, kast-randjes of wat het ook maar mogen wezen. Op die manier geniet ik dagelijks weer van mijn werk. Natuurlijk kun je je kunstwerk ook inlijsten en aan de muur hangen om er nog eindeloos naar te kijken en er op die manier van te genieten.

Ik heb patronen van verschillende afmetingen in de winkel die met een beetje fantasie voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Kastrandjes kunnen ook als versiering voor een spijkerjasje dienst doen, een patroon voor een tasje kan gebruikt worden om een dagboek mee te versieren.

Er zijn ook kleine patroontjes van ruim 11 X 11 centimeter. Ik noem ze Patchwork-blokken, daar kun je natuurlijk eindeloos mee variëren. Ze zijn overigens ook heel geschikt voor beginners en kinderen of om als lief klein borduurpakketje aan iemand cadeau te doen.

Je kunt bestaande patronen groter maken door er randen omheen of doorheen te borduren.  Kortom we kunnen alle kanten op en daar wil ik je graag bij helpen.

Je kunt mijn patronen mooi vinden, maar het kan net niet dátgene zijn wat je zoekt. Bijvoorbeeld een specifieke kleurstelling, misschien een bepaalde spreuk of mantra in een mooie geborduurde lijst...

Je kunt het zo gek niet bedenken of ik wil het voor je gaan proberen te ontwerpen!

Dus:

Neem gerust contact met me op via Email of Facebook en ik zal mijn best doen om voor jou het ideale pakket samen te stellen.

Ik hoor graag van je!!